Helgen

Ack att vara snabb att skriva ut om härliga känslor om baby som sover snällt om nätterna. det har jag fått äta upp i helgen! på lördag åkte maken iväg till Sthlm för att gå på Pearl Jam, det var han allt värd att få göra, och vilken dunder konsert det varit!

Jag och Alicia fick istället besök av Jessica. Vi satt mestadels och pratade/skvallrade om gamla tider och nya utmaningar. Vardagslivet ser lite annorlunda ut då man har en baby på 3 veckor med sig. Men det var en trevlig helg bestående av god mat och dryck samt gott sällskap. Tyvärr var dottern inte och visade sin bästa sida på lördagnatt. Hon somnade snällt och fint redan vid 21 och jag la henne i vaggan och hon sov. Sedan vaknade hon vid 0030 för att äta och var efter det vaken till kl 4 med skrik och gnäll. Pust! Som tur är hon så söt för annars var hon nära på att bli lagd till försäljning. (Självklart menar jag inte det, men det är tungt om nätterna när lilljäntan är missöjd.) Dock är hon det mest värdefulla vi har!

Igår kom maken hem igen och vi vinkade hejdå till Jessi som åkte hem till Örebro. Alicia var ganska lugn och snäll under kvällen, somnade till och från. Några gånger fick man ta upp henne från vaggan igen innan hon till slut somnade på riktigt vid närmare kl 23. Sedan har hon vaknat x flera för att äta och sedan varit vaken i en timme nästan två. Inte så mycket skrik, men gnäll om man inte håller henne i famnen. Maken skulle iväg på jobb idag imorse och stackarn har inte sovit många timmar. Jag och Alicia somnade skönt vid kl 7 och sov fram till 930, allt annat i natt kan inte klassas som riktig sömn då det handlat om korta stunder på en timme eller två. Hoppas detta nattbeteende avtar snart.

Lämna en kommentar

Filed under Baby, sömn, Vardag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s