Mammans lunch

Idag var jag iväg till Hudik på sushilunch med några arbetskollegor. Jösses vad gott det var med sushi. Det gjorde även gott att komma iväg på egen hand en stund.
Sedan en vecka tillbaka lägger vi lilljäntan tidigare men som jag nämnt vaknar hon och äter hon oftare nu. Det är tungt och inte kul för en trött mamma. Läste olika forum på nätet och det var många som skrev att deras barn börja sova sämre vid 4månaders ålder. Så vi hoppas att det är övergående. Inatt vakna hon först 0030, sedan 3 och sedan 6 så det var okej men vet att vi kan bättre. Som Ciaskrev idag; den som kommit på uttrycket sleep like a baby har nog inte haft barn själv.
Hur som helst, flera sushiluncher till mammor!!
Såhär såg baby ut hemma. Ingen nöd då nallen och knytnäven är nära samt pappa att titta på och sitta i famnen hos.

20121010-145715.jpg

4 kommentarer

Filed under Baby, sömn, Vardag

4 responses to “Mammans lunch

  1. Mmm… Det är konstigt hur allt tycks gå i perioder. Gillar verkligen alla forum, finns alltid någon som har det lika… Eller värre 😉

  2. Nea

    Joo vi hade nog samma, att lillan sov jätte bra typ mellan 2-3mån, sen börja hon villa äta oftare på nätterna o så ha d hålli på hittills. (Snart 5mån). Men tror nog puréerna hjälper lite åt oss. Hon verkar vara mätt längre. Har taimat ena maten till 12.00 tiden o andra till 16.30 tiden plus då allt ammande. Så brukar hon vara ganska mätt o belåten o somna 19 tiden. Igår vakna hon 21, 01, 05 för att äta. Sen vakna hon ordentligt 07 tiden. Så hoppas nätterna fortsätter mer åt d hållet. Tidigare åt hon med 2h mellanrum, dvs före hon börja äta puréer ordentligt. Får se. Har förstått att barnen sover i faser flera år, så vissa tider är väl bara tuffare än andra. Man får väl njuta de få nätter som de sussar sött 🙂 Hoppas ni också börjar få i henne lite puréer ifall d sku hjälpa.

    • Skönt att höra att flera har lika även om det är tungt o man inte önskar vakennätter till nån. Ska 1nov till bvc o tänkte fråga om matningen då. Fortsätter helamma under tiden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s