simmar på

Vi går ju som sagt på babysim med Alicia-nybörjargruppen Guppy, här i Söderhamn. Igår fick jag mail om att man nu kan anmäla till fortsättningskurserna i nästa år! hur roligt är inte det. Nu skall hon bli en Krabba! anmälan gjordes bums som jag fick mailet så med god tur fortsätter vi simma på onsdagar även i nästa år. jag gillar det massor och Alicia gillar det ännu mer! I onsdags skulle hon dyka för första gången. Eller dyka och dyka, det doppar bara ansiktet under ytan. Tyvärr var fröken inte riktigt och stängde igen så det blev en lite kallsup. Vi skall öva blåsa på henne innan nästa gång och se om hon stänger igen bättre. tror jag skall testa det i duschen idag. Om inte så kanske det blir en extra simtur imorgon då badhuset i Söderala är öppet och det dessutom är varmt och skönt där-35grader i vattnet! Gillas!!

Kan absolut rekommendera babysim till de som inte testat. Det är så skoj tillsammans och speciellt då det är en aktivitet som man ser att babyn gillar och inte en aktivitet som är mestadels för föräldrarna.

IMG_3506

IMG_3533

Annars knallar det på här hemma. vad vi skall göra idag får vi se. Skulle ju vilja ut en sväng, kanske testa babypulkan här på gården 🙂 får se, annars blir det fortsatt mys och äta gott inomhus.

2 kommentarer

Filed under Babysim

2 responses to “simmar på

  1. Vad kul att ni kan fortsätta. Snart ska vi åxå börja 🙂
    Ha en fin kväll 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s