Pappas flicka

Alicias nätter är fortfarande inget att hurra för. Mycket gnäll i sömnen och sedan någonstans mellan 2.30-4 vaknar hon och är inte alls sugen på att somna om och absolut inte i sin säng. Ibland inte i vår heller. Suck. Ja, det är som det är. orkar inte skriva mera om nätterna..det är ju så tråkigt.

Om dagarna är hon oftast pigg och glad. Hon pratar hur mycket som helst nu. Hon har ju pratat länge redan men nu är det nästan konstant, speciellt när hon far runt i sin gåstol. Idag på morgonen och förmiddagen lät det som om hon sa pappa..babba..bappa.. flera gånger. Alltså än en gång bevisat att hon är pappas flicka. Mamma är väl inte så roligt, eftersom vi om dagarna är bara vi två och det är jag om då får ”bråka” med henne vid måltider, lära-sova-inomhus och ”Nej inte i blomkrukan eller Nej-inte-dra-i stora-spegelen-på-väggen”! 🙂

IMG_4996

Ojoj! Men även om jag nu är ganska trött och slut så är hon vår ögonsten.

Vi har varit och besökt 4 olika dagisar/förskolor denna vecka och gjorde igår vår ansökan. Detta eftersom på ett ställe hade de redan börjat kolla på köerna för hösten, så vi kände, hjälp,det blir bråttom. Helst önskar vi ju få plats på vårt första-handsval, så håll tummarna!! jag fick nästan gråten i halsen när jag besökte det sista stället, bara för att det blev så tydligt, efter att besökt 4 ställen, att vår lilla baby skall lämnas ifrån oss om dagarna och det snart! För alla vet ju hur snabbt tiden går! Vår lilljänta skall spendera stor del av sin vakna vardag på dagis! Hur skall jag klarar mig? Alicia kommer säkert stormtrivas och hon charmar redan alla. På ett dagis var det direkt två olika avdelningar som kom och ville ta henne. Alicia bara skratta!

IMG_5062

2 kommentarer

Filed under Alicia, Baby, Dagis/förskola, sömn, Vardag

2 responses to “Pappas flicka

 1. Jaså, det är pappas flicka 🙂 Klart de små tycker att det är bra att ha någon som inte ”tjatar” lika mycket och där har ju papporna en tydlig fördel 😉
  Oj, var det pass på förskolorna? Någon sa tre månader före till mig, måste kolla upp det genast på måndag.

  Hoppas ni har en fin söndag
  Kram kram

  • Jodå hon har jämnt varit pappas flicka 😉 jag blir den elaka mamman och pappa ger med sig för dottern 😉
   På söderhamnskommuns hemsida står det att tidigast 6mån innan kan man söka. Som sagt på ett ställe hade de redan lite grann börjat titta på kön o på ett annat skulle de kolla i marsmånad. Så kolla upp, det lönar sig vara i tid tror jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s