Oprofessionellt

jag skrev tidigare att jag skulle återkomma till burleskdansen som var planerad för min systers möhippa.

Jag hade vi nätet hittat följande sida http://www.talentandstyle.fi/polttarit-show

Min styvsyster var i kontakt med dem angående möhippan för att kolla om det fanns möjlighet till en ”lektion” på lördag 20april. De återkom med att det fungerade om min styvsyster kom överens om att 20april kl. 10 skulle vi alla befinna oss på Virusmäentie 65R i Åbo. Betalningen skulle ske där. Det var inget mera sagt om att vi skulle återkomma närmare eller bekräfta i ett senare skede utan det var bekräftat och klart att vi skulle dyka upp kl 10. Oklart var hur månag vi skulle vara men inte flera än 10personer.

Sagt och gjort vi hade alla packat med oss klädsel och jag hade skumppaglas och skumppa med. Det stod att man fick ha egen dricka på plats. När jag kom dit på lördag morgon var dörren låst men klockan var ca 9.40 och jag såg inte möhippegänget. KLockan 9.50 var vi alla samlade men dörrev ar fortsatt låst och ingen hade dykt upp. Styvsyster ringde då till numret som stod på dörren. Till svar fick hon veta att personen(Annika Hakala) som skulle hålla i lektionen hade ringt till kvinnan som svarade och avbokat lektionen! Enligt kvinnan i telefonen hade Annika försökt nå min styvsyster i flera dagar! Olyckligtvis hade Cissi glömt sin telefon i bilen hemma och hade den alltså inte med sig till Åbo. Kvinnan i telefonen skulle försöka nå Annika och återkomma. Efter ca 10min fick vi ett sms där det stod att lektionen var avbokad pga av att vi uppgett fel telefonnummer. (Cissi uppgav mitt nr på morgonen i Åbo eftersom hennes telefon inte var med).

Vi var besvikna och jag blev lite förbannad, men som tidigare nämnt gjorde vi det bästa av dagen ändå.

Väl tillbaka i Karis såg Cissi att hon på fredagen hade fått ett mail där det stod: ”Olette tulossa…” alltså ”Ni kommer/är på väg..” Inte ”Oletteko? som i ”Kommer ni?” Detta mail hade vi inte sett på fredag men fastän vi skulle ha sett det är det inget man måste svara på då det inte var en fråga utan ett konstaterande. Cissi hade även 3st missade samtal och 1 sms när vi kom tillbaka. Första samtalet var kl 8.30. Möhippegänget hade startat en timme tidigare för att hinna i tid till Åbo. I smset stod det att om inte Cissi svarar i telefon eller på sms innan kl 9 kommer lektionen att avbokas. Vilket även gjordes. I smset stod det att lektionen avbokas om vi inte svarar innan kl 9 för hon(Annika) tänker inte åka i onödan! Vad gjorde vi då som kört 1,5h enkel väg!

Jag har aldrig i mitt liv hittills stött på att man en timme innan bekräftad/bokad tid avbokar något om personen inte hör av sig? Jag menar var hon fundersam skulle hon ha kunnat ringa tidigare i veckan inte en timme innan vi skall vara där och annars dyker man väl upp och skulle vi inte ha kommit kl 10 och då inte svarat i telefon skulle hon ha kunnat avboka och åkt hem. Som tur hade vi inte betalat innan. Hur som helst har jag aldrig stött på mer oprofessionellt bemötande! Jag kommer aldrig någonsin anlita detta företag igen och jag hoppas ingen annan heller gör det!

4 kommentarer

Under Händelser, Okategoriserade

4 svar till “Oprofessionellt

  1. Ja det finns då av alla sorter. Har man bokat så har man och då kommer man ju såklart om man inte meddelar annat. De borde ju ha sagt från början isåfall att ni måste meddela samma dag att ni säkert kommer, det kan man ju inte kräva sen helt plötsligt. Det var nog faktiskt dålig service. Synd att det gick så men det var ju tur att dagen blev bra ändå 🙂

  2. Men fyyyy vad dåligt!!!
    Kan slå vad om att det var Herr Latmask som hade kommit på besök. Verkligen dålig service…

  3. Ping: 2013 | Plinges vardag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s