I går

I går hade vi som sagt våran tredje bröllopsdag. På morgonen gick jag till skolan och hade lektioner hela dagen. Klockan 15 hämtade jag Alicia från dagis. På dagis hade allt gått bra. Hon är ledsen när man skall gå men hon slutar gråta ganska snabbt och nu är det bara musik som gäller. Alicia pekar tydligen väldigt ofta på bandspelaren och då måste man dra igång med musik. Sedan står hon och dansar. Hon dansar även när de andra barnen sjunger för henne, viklet de gärna gör för det vill ju få henne att dansa 🙂 Peter jobbade kväll och skulle komma hem till kl 21.

Jag och Liici åkte iväg på babysim och oj oj oj vad den jäntan älskar att simma. Duktig är hon också. Nu när hon dyker gör hon faktiskt simrörelser så hon tar sig framåt under ytan. Hon är jätteduktig på att simma och dyka och nu är det när att hon kan ”blubba” vid vattenytan. Jee!! dessutom åkte hon rutschkanan igår lite högre upp i från och jessus vilken fart hon kommer med och dyker i. det är så roligt att se hur hon älskar att simma!

Hemma igen var hon bara på ett strålande humör hela kvällen. Go ungen!

1945 la jag henne i säng och hon somnade bums utan ett knyst.

Sedan fixade jag till lite här hemma. Det blev ost-fruktbricka, skumppa, räksmörgåsar och tända ljus. Mysigt värre när maken kom hem. För första gången på länge stat vi och åt och njöt och orkade vara vakna och prata om allt möjligt som vi brukar, utan att ens bry oss om att titta på klockan. Nu blev det inte ent ändå, men oftast vill man gå så tidigt som möjligt i säng för man vet att man måste tidigt upp. Igår tog vi lite tid för varandra utan att somna framför TV:n.

Överlag var det en riktigt fin dag.

Jag är väldigt lyckligt lottad över att ha en så fin make och en underbar dotter, (även om man vissa dagar inte alltid är så glad)

 

Några suddiga bilder…

IMG_4290 IMG_4289

Lämna en kommentar

Filed under Babysim, Dagis/förskola, Kärlek, Vårt hem

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s