Glad vändag!

Natten har väl varit okej, maken har varit upp några gånger till lillan men det är bättre än vad det varit i några veckor i alla fall. Sedan vaknar hon tidigt men det är som det är.

I dag är hon hemma från dagis då jag har ledig dag. Vi började med att åka och handla, vilket gick bra, det brukar det göra.

Sedan gick vi ner på stan för att hämta en bok från biblioteket och så passade vi på att fika(jag)/äta tidig lunch(Alicia). Eftersom det är vändag/alla hjärtans dag så tyckte jag att man får äta pannkaka och dricka festis till lunch. Vi två har aldrig fikat tillsammans på cafe tidigare, för oftast har hon inte ro att sitta still och så blir hon förbannad när hon inte får springa överallt. Idag gick det jättebra och hon var på strålande humör. Det var hur mysigt som helst och hela hjärta bultade för fullt av kärlek till den lilla dam 🙂

 

IMG_5111 IMG_5112 IMG_5114

Grin-Olle fick också följa med på fika och tydligen var han också hungrig eftersom Alicia matade honom 🙂

 

Väl hemma ställde vi oss för att baka makroner. De sprack igen i ugnen men de går ju att äta ändå även om de inte ser lika fina ut som Leilas när hon bakar i TV. Även detta moment idag gick hur bra som helst.

IMG_5115

Nu medan lillan sover har jag dammsugit och diskat och ska nu göra ingenting. Ikväll blir det ostbricka och skumppa med maken ❤

Ha en bra dag alla nära och kära!

 

Lämna en kommentar

Filed under Kärlek

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s