Pappa

Helgen har varit skön, mysig och bra, hittills 🙂 Alicia har för det mesta varit på bra humör, sovit nätterna hyfsat bra,så att man själv också hinner somna och inte behöver springa upp hela tiden. Vi har hela familjen varit hemma och inte haft något speciellt inplanerat. I går när Alicia sov sin dagsvila låg maken och jag i soffan och kollade film. Vet inte när det skulle ha hänt senast; att vi ser på film dagtid?! Alltså en bra helg!

I går eftermiddag var det riktigt uselt väder och jag trodde eftermiddagen skulle bli olidlig om vi inte gick ut någonting. Lillan sysselsatte sig själv under en lång stund och eftermiddagen gick hur bra som helst.

IMG_5134På kvällen fick hon bada, vilket hon älskar, men pappa måste vara med. Så fort maken gick ut från badrummet skrek hon ”pappa,pappa, pappaaaaa” tills han kom tillbaka. Då sken hon som en sol och ögonen glittrar. Den här tjejen älskar nog sin pappa mest i hela världen. Hon ropar på honom jämnt. När jag kör ut bilen och hon sitter med i, maken står kvar ute för att slå igen garageporten, då tittar hon på mig och säger ”pappa?” och visar hängläppen, tills hon ser honom utanför fönstret.

Fortfarande säger hon inte mamma på begäran utan då säger hon pappa och skrattar. Busungen!

Hur som helst är det underbart att se henne hos sin pappa och se på de två när de myser. Jag har det ganska bra 🙂

IMG_5127 IMG_5130

Lämna en kommentar

Filed under Familj, Kärlek, Ledig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s