Olle

Lillan fortsätter med sitt bipolära humör, ena stunden glad och gosig och i nästa stund arg, förbannad, ledsen eller/och sur.

Pust.

När hon fyllde 1år fick hon sin första docka av sin mormor. Dockan fick sedan namnet Olle av Alicias farfar och med tiden har dockan fått heta grin-Olle. Olle följer med lite varstans, ibland till dagis, ibland ut till bilen och ibland med när lillan ska sova. Tidigare har Olle kunnat vänta hemma eller i bilen utan att behöva följa med precis överallt. Nu fungerar det inte. Olle SKA vara med överallt. Lägger hon honom åt sidan och för en sekund glömmer bort honom, dröjer det inte länge innan hon springer runt och ropar ”Olle, Olle”.

Olle är nu med precis på allting, och eftersom han är av tyg ser han ut därefter. I går fick jag honom in i tvättmaskin men vågade bara tvätta honom i 40grader, han blev lite renare men är forsatt nog lite smutsig. I dag var han även med på babysimmet, men som tur kunde han vänta i omkläddningsrummet och simlärarens docka fick fungera som substitut.

Det är lite rart när lillan ropar på Olle eller när hon springer omkring med honom under armen. Nu ligger båda och sover 🙂

IMG_5281 IMG_5114 IMG_5248

IMG_2022 IMG_2134 IMG_2028 IMG_2112 IMG_2121

2 kommentarer

Filed under Alicia, Uncategorized

2 responses to “Olle

  1. Gunila

    Roligt att grin-Olle blivit en favorit. Han e passlig i storlek.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s