Sommarfest

I torsdags var det sommarfest på dagis. Barnen sjöng och så hade det satt ihop en teaterpjäs. Alla ”stora” barn hade fått bidra med en mening var, vad pjäsen skulle handla om. Sedan spelade barnen upp pjäsen. Det är så gulligt och fint. Vår lillfia, hade säkert just vaknat för hon satt i famen men såg inte så sprallig ut som hon kan 😉

Efter uppträdandena var det dags för att tacka av 6-åringarna, som ska vidare. Fröknarna tackades också samt familjen med flest stjärnor(stjärna0varje jobbad timme på dagis) fick en skumppaflaska. På julfesten var det vi som hade flest stjärnor och ”trumvirvel” det hade vi även nu! 🙂 Skumppa välkomnas jämnt hemma hos oss.

Efter detta var det vernissage inne på dagis. Vi fick se olika konstverk barnen gjort under denna termin samt se fotografier från olika dagar på dagis. Tårta fick vi också.

 

På fredag var det sommarfest med personal i Hudiksvall. Jag jobbar natt to-må men åkte med för att äta och få presenter, alla vet ju att jag älskar presenter!

Nu jobbar jag fram till måndagmorgon och sedan skoljobb resten av veckan.

På onsdag blir maken klar från skolan!

På fredag kommer syster med busungar eller moss, Lelle och Eek som Alicia säger. Då blir det Furuvik och på söndag blir det 2-års kalas!

20140608-000650-410342.jpg

20140608-000652-412110.jpg

Lämna en kommentar

Filed under Alicia, Dagis/förskola, Fest, Jobb

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s