Helgen

I dag förmiddag åkte syster med barn och mamma hemåt igen.
Vilken helg det har varit. Fullt ös och full kaos och oljud och lek och skratt och stök och skoj!
På fredag jobbade jag som vanligt och de andra gick i affärer och sedan hade syster och maken påbörjat renoveringen i babyrummet.
Jag och mamma tog hand om vildingarna. Tre barn i den åldern var lite väl, puh! 😉
Bra gick det ändå och det är riktigt roligt att se hur de leker tillsammans. Alicia apar efter allt Ben gör, mycket fjanteri och hyss men sedan är hon gärna och kramas med Erik! Hur som helst är de tre vildarna väldigt rara också tillsammans.
Det blev att bada badkar på kvällen och sedan mys i soffan med ostbollar, men det blev även bus med mommo innan nattning.
Under slutet av kvällen då 2 av 3 barn sov kom även maken och syster ner från renoveringen, rummet var klart! Jisses vad snyggt det blir med nya tapeter!
Jag har även tvättat upp alla små kläder och lagt i skåpet samt handlat hem små grejer som behövs innan vi blir fyra. Maken undrar om jag börjat ”boa”?

Lördag var det lite lek utomhus, mat och sedan skrinnskoåkning. Det var första gången för Alicia och hon var inte imponerad,ville sluta innan hon ens var ute på isen. Några minuter gick det iaf sedan såg hon på. Kusinerna däremot hade bra fart på.
Efteråt blev det fick ute i solen, det var nog höjdpunkten om vi frågar ungarna och de satt som små ljus och njöt 🙂
Hemma blev det film, middag, mera bus och till sist var alla barn i säng och vi vuxna tog fram Trivial och hade Melodifestivalen på i bakgrunden.
Efter det blev et ännu film innan vi också la oss.
I dag åkte som sagt gänget hem och hemma blev det tyst och lugnt. Alicia har mest myst i soffan med olika program eller spel på ipaden.
Jag och hon tog ett varv ut till butiken för att inhandla målarfärg. Jag blev såklart väldigt sugen på att även fixa hennes rum. Ena väggen är redan målad 🙂
Jag har även hunnit med lite skolarbete och medan jag lagade middag somnade lillan på soffan. Så trött blir man av att busa med kusinerna i hel helg. 🙂
Jag har även beställt hem väggdekorationer till båda barnrummen så nu vill jag verkligen fixa klart rummen. Sedan skulle jag även vilja tapetsera om och skaffa heltäckningsmattan till vårt sovrum och fixa trapporna i huset, men det får vänta.
Nu känner även jag mig ganska matt efter helgen. Jag bar tre veckor jobb kvar och hoppas det går snabbt och smärtfritt. Ja, smärta känner jag mer eller mindre dagligen nu. Det är inte sammandragningar eller tungt av att baby ligger lågt utan känns mer som uttöjning av nåt och ger en brännande känsla väldigt lågt ner… Eventuellt relaterat till hur aktiv jag är, d.v.s. Inte att jag tränar utan att jag håller på med flera olika saker fastän jag kanske kulle behöva lugna ner mig lite… Jag kör på så länge jag känner att det är okej, annars får jag börja ta det riktigt lugnt hemma i alla fall.
Det var den helgen! Kiva att ni kom, mamma och Ica m busungar. Ses snart igen 🙂

IMG_7555

IMG_7556

IMG_7565

IMG_7572

IMG_7573

IMG_7567

<

IMG_7575-0

IMG_7576

En hel del bilder men ingen på barnrummet. Det kommer i ett annat skede.

1 kommentar

Filed under Familj, Gravid, Vårt hem

One response to “Helgen

  1. Mamma

    Tack för ett fint veckoslut ljudligt menljuvligt.😄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s