Bra helg

Vi har haft en bra helg, vilket känns bra. På fredag gick vi över till grannarna för en lekstund på förmiddagen. Vi kom hem efter kl 15, oops! 😉 Time flies when you’re having fun. Det blev således både lunch och fika där. 

Hemma fick vi besök av en liten goding med sin far. Alicia fick en lekkompis i en stund till. Sedan blev det inte så mycket mera på fredag. 

 

 Igår var det det obligatoriska besöket till leksaksbutiken för att handla lördagsgodis. Sedan blev det fika/lunch på stan. Sedan åkte maken iväg för att köpa hem trädgårdsmöbler men det var just nu slut, det vi ville ha, men en hräsklippare och en bänk hittade hem till oss, samt en gunga till dottern. En stund ute i den egna trädgården blev eftermiddagens program. Bad för fröken på kvällen och sedan soffhäng för föräldrarna. Jag var riktigt trött igårkväll så det blev sängen redan vid 21.30 vilket resulterade i tre matningar under natten och lite knorr och knarr under morgontimmarna. Dottern tyxkte det var morgon redan 0530 idag och lillebror fortsatte sitt knorrande. När klockan var kring 9 hade jag dammat, dammsugat övrevåningen och haft ut sängkläderna. Efter det ville dottern till lekparken på stan. Där var vi i ca 1.5h. När vi kom hem vinkande grannarna till oss och frågade om vi ville leka. Det blev lunch igen hos grannarna(utomhus, underbart!) , mat, glass, smörgås, frukt stund och mera lek däremellan och först efter kl 1530 var vi hemna igen. Dottern har lekt av sig och lillebror har endast varit vaken korta stunder och sedan sovit. Hemma fortsatte han sova och medan jag torkade golvet på övrevåningen somnade även dottern en stund. Så jag han även dammsuga och torka golv på entréplan innan middagen. Sedan var det mat och lite Tv. Lillebror var rn nöjd kis så nattningen av storasyster gick smidigt och nu sitter jag här. 

   

   

En bra helg! 🙂 

1 kommentar

Filed under Alicia, Axel, Familj, vänner

One response to “Bra helg

  1. Mamma

    Va bra med ett fint veckoslut👍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s