Uppåt

I dag var vi till Bvc med Axel. Det var läkarkontroll-1månadskontroll, fast Axel är nu 6veckor. Hur som helst, han hade gått upp nästan 1kg och väger nu 4905g och vuxit 4cm till 58cm på 3veckor!! Han fick beröm av doktor och sköterska och det fick även mamman, för ja, han helammas med aptit 🙂  i den här takten har vi en riktig klimp snart… Go’ gubben vår 🙂

   

Annars var och såg allt bra ut men doktorn tyckte att han ska ligga mera på mage..det tycker inte Axel 😉 

För det mesta är han ett väldigt nöjt barn som sover och äter. Ibland sover han lite mera och ibland lite mindre. Ibland, som tur ganska sällan, får han för sig att inget är bra och är mer eller mindre missnöjd då, men dessa stunder är inte många och det är jag tacksam för. 

Igår förmiddag var vi på öppen gård här i trakten. Man fixk gå in i hagen bland får och lamm och hästen. Det fanns frågesport,  hemmagjord saft och man fick pröva på att karda/spinna ull. Riktigt mysigt var det. Efter det var vi ännu ute i vår trädgård i flera timmar. Det var kurragömma, spel och grillunch. Sedan fick även besök och leken fortsatte utomhus. Klockn var efter 16 när vi kom in och  fortsatte tjejerna att leka. Sedan böev det ytterligare ett besök och plötsligt var det läggdags för Alicia. Vilken bra dag! Mera sådana dagar! 

   
     

Lämna en kommentar

Filed under Axel, Barn, Familj, vänner, Vår

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s