Lägerdagen

I dag var det lägerdag med dagis. Det betyder att dagis inte är öppet utan alla barn med föräldrar och syskon  samt fröknarna kan om man vill följa med på utflykt. 

Hela vår familj anmälde sig. När vi vakande var det väldigt svarta moln så vi klädde oss i regn-/vindtåliga kläder och så bar det av. Först skulle vi samlas på dagis och där fick barnen lyssna till olika djurläten och gissa djuret. Sedan skulle barnen få pyssla öron/näsor/svans m.m. innan vi sedan skulle åka till en bondgård. Själva pysslandet var det nog mestadels föräldrar som gjorde och oj vad roligt det var att se 🙂 

Alicias ko-öron var ett samarbete av hennes föräldrar ochbjag tyxker faktiskt att de blev riktigt fina. Det tyckte nog Alicia också eftersom hon ville ha dem på ännu  vi kom till bondgården. 🙂 

  
På bondgården fanns det grisar,kultingar, får, lamm, get, höns, tuppar, get, gäss, kor och hästar. Suggan med de urgulliga kultingarna car en jättesugga på 280kg! Alla barnen tyckte nog att det var mysigt. Ena gåsen var väldigt arg och kunde bli aggressiv. Ett av lammen fick barnen möjlighet att klappa. 

   

  

  

  

  

  

  

 Sedan blev det korv med bröd och hamburgare och då kom det en regnskur. Sedan kom solen fram en stund så barnen sprang omkring och lekte ännu efter lunch. Sedan blev det mörkt igen och blåst så efter kl 12 paclade de flesta ihop och åkte hem. 

Axel då. Jo han var med och sov sig igenom allt 🙂 Som sagt, den killen äter och sover.  

 Tack för denna dag! Det är så roligt med vårt dagis då man lär känna och umgås med alla barn och föräldrar! 

1 kommentar

Under Barn, Dagis/förskola, Förälder

Ett svar till “Lägerdagen

  1. Mamma

    Vilken fin dag ni hade. Axel vet att den som sover syndar icke. Då kan ingen skylla på jonom att dagen blev förstörd😄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s