Sommar

Plötsligt blev det sommar, åtminstone för en dag!

Vi hade tid till BVC kl 9.30, så hela familjen åkte iväg. På programmet stod 3månaders kontroll och vaccinationer för lillebror.Lillebror hade återigen vuxit bra och väger nu 6405gram (+720g sedan senast) och är 63,5cm lång(+3,5cm). Dessutom är han nu fem före att vända sig från mage till rygg. det var riktigt nära att han svängde om på bordet på BVC idag.

Sedan fick han även vaccin, en spruta i vardera lår. Grät till men tystnade snabbt. Väl hemma igen blev vi ute på gården då solen tittade fram. Efter en stund var det så varm att jag faktiskt kunde vara i kortärmad och kjol! Svärmor kom på lunch, det blev grillkorv och majs som åts ute. Sedan har dagen rullat på med olika sysselsättningar ute på gården, eftermiddagsglass och sedan även grillmiddag i sällskap med Fredrik. Klockan 1830 var Alicia så trött så hon ville sova och somnade fort. Jag och maken kom in för en stund sedan och har alltså varit ute på gården fram till 1930! Underbart med sommar!

Lillkillen då..ja han sov bra på förmiddagen/eftermiddagen men vaknade på sen eftermiddag och grät till och från, vilket han inte brukar göra. Stackars liten hade väl ont. Efter ca 2 timmar med gråt till och från fick han en Alvedon och sedan somnade han gott i vagnen och sover där än. Får se hur han mår sedan. Det gör ont i mammahjärtat då liten gråter så tårarna trillar.

IMG_8811IMG_8810  IMG_8814 IMG_8821 IMG_8824 IMG_8826

Lämna en kommentar

Filed under Sommar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s