Grannar, kalas och mångalen?

Så var helgen över igen. Vad fort det går.

I Fredags begav vi oss tillsammans med grannarna, ut på en utflykt. Det blev en tur upp på västra berget med lite fika. Skönt med frisk luft och det krävs inte mera än bra sällskap och och utomhusaktivitet för att barnen ska vara nöjda. På vägen hem stannade vi till vid nya godisaffären i stan! Underbart! 🙂 Under kvällen blev det även bestämt att jag och grannen ska åka iväg på (jul)shopping i slutet av november. Kul!

På lördag var det aktiviteter ner på stan så när lillebror sov sin förmiddagsvila traskade jag och dottern runt i butiker och så passade fröken även på att rida häst. Efter det hanns det ännu med lek i lekparken innan lillebror vaknade och det vad lunchsdags. Under eftermiddagen bakades det rabarberpaj och eftermiddagen kom grannarna över på paj och en massa lek. Efter det var det inga problem att lägga någondera av barnen 🙂 Jag och maken kunde till och med bada bastu i fred under lördagkvällen! Det var inte i går.

På söndag blev det sedan kalas, svärmor fyllde år. Det blev fika med tårta och sedan åkte vi ännu tillbaka på kvällen för pizzamiddag och skumpa. Inte alls tokigt.

Nätterna har igen varit sådär hemma hos oss. Jag tror att fredagnatt var okej men då somnade Axel först vid 23 efter att ha härjat på med glatt humör. Sedan lördag och söndagnatt har han vakna igen med ca 1,5-2h mellanrum. Han är inte alltid missnöjd och skriker men bökar och stökar och orolig. Suck. Jag tror att det är mycket som händer i hans lilla huvud. Två tänder känner man av längst fram och att ställa sig upp och gå längs med soffan är inte ett problem, så ja, det händer väl en hel del. Eller så var han bara mångalen med fullmåne och blodmåne och allt vad det nu tydligen ar i helgen.

IMG_9924 IMG_9931 IMG_9935

3 kommentarer

Filed under Barn, Kalas, sömn, vänner

3 responses to “Grannar, kalas och mångalen?

  1. Mamma

    Va fint veckoslut ni haft. Julshopping -va är det???

  2. Mamma

    Nej de e inte sant. Dit skulle du aldrig åka på nytt😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s