Vissa dagar är bättre än andra

Jag drar mig för att blogga eftersom WordPress säger att mitt media utrymme är fullt. Jag kan alltså inte ladda upp flera bilder. Eventuellt går det om jag förminskar dem. Alternativ att jag betala 99$/år och får mera utrymme. 

Hur som. Maken jobbar hela helgen denna vecka och nästa vecka. Med en dotter som har ett humör som en 15-åring och en son som måste ha tänder på gång för gnälligt är han till och från, såg jag inte fram emot helgen. 

Vi vaknade strax innan halv sex igen. Varför sonen tycker det är en bra tid vet jag inte. 

Strax efter kl 8 var jag och barnen ute. Vi gick till macken för att retunera en hyrfilm. Hemma igen kom regnet men Axel fick välling och vaggades till sin första vila. Jag och dottern gick till garaget. Där slipade och putsade vi ett skrivbord. Vid 10 gick vi in. Klockan 11 tog jag in och väckte sonen. Vi åt lunch. Sedan klädde vi på oss igen och tog en promenad bort till färgbutiken där det idag bjöds på hästridning och godis samt en massa fina erbjudanden. Hemma igen lekte barnen och jag låg på madrassen på golvet. Efter kl 14 var det dags för sonens andra vila. Solen tittade fram. Jag och min hjälpreda gick till garaget och målade ett varv. Sedan tog vi fram cykeln och äntligen gick det bra för dottern att försöka trampa och cykla! Tjoho! Hon har hatat och vägrat balanscykeln jämnt och den vanliga cykeln har hon inte kunnat trampa. Men nu så! Sedan hann vi med lite lek i sandlådan innan vi kl 16 gick in för att laga mat och väcks lillebror. Sedan har barnen lekt snäll,ätit duktigt och badat och nu snart sover nog båda! 

Vilken toppendag!!! Hoppas nu att morgondagen blir lika bra fast jag nu skrivit om den här dagen. 😉

  Nöjd tjej. 

1 kommentar

Filed under Barn, Jag, Okategoriserade

One response to “Vissa dagar är bättre än andra

  1. Mommo

    En innehållsrik dag ni haft.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s