Snart vänder det

Nu är vi redan inne i februari och snart så kommer våren. Mars april har knopp i håret..sjunger man när man sjunger om månaderna. Med tanke på mängden snö vi hade och mängden snö som tillkom på ett dygn och att det dessutom fortsätter singla ner snö gör att våren kommer få det tufft att få fram gräsmattan hos oss. Men till slut vinner det goda och varma eller hur? 😉 Förra helgen då var vi ut till Stenö en sväng och idag när vi var ute sken solen och ja okej, visst är vintern fin då solen får snön att glittra men snart får det vara nog ändå.

Förutom all snö som kommit och har sett till att vi har haft fullt upp, rullar veckorna på som vanligt. Jobb, dagis, matlistor, plugg och träning. Jag älskar annars att det finns träningskläder som är så snygga och sköna att jag (lilldivan själv) numera mer än gärna går omkring i träningskläder även till vardags och tycker att det ser bra ut. (Undrar vad som hänt med mig?)Förutom allt som styr vardagen hinner jag däremellan surfa nätet för hus och semester 🙂 Jag har några resor inplanerade men alltid finns det en lust efter flera. Ja det går väl lite emot mitt köpstopp men två av resorna är planerade och bokade innan köpstoppet och resor hem till Finland ingår inte i köpstoppet. Övriga resor får väl bli till nästa år men man kan ju kolla redan nu efter dem 🙂

Annat som händer är att jag plötsligt fått väldigt stora barn. Axel var idag iväg på sitt första kompis-kalas. Så glad och stolt var han när han gick iväg med paketet. Däremot var det svårt att köpa paket till någon annan för allt ville han själv ha 🙂 Alicia pratade redan på jullovet om övernattning med/hos kompis. När blev mina barn så här stora?

Det om det.

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s